Velkommen til vores vielse

Denne hjemmeside handler om os og vores bryllup. Her vil man kunne finde ud af, hvem vi er og hvordan vores fantastiske bryllup foregik. Selvfølgelig har vi lagt en masse billeder ud af både os og vores gæster.

Henriks dårlige hukommelse er ingen hemmelighed og da han friede lå datoen for brylluppet klar. Den store dag er den 07-07-2007, hvor vi har været kærester i 7 år. I følge eventyrene er 7-tallet et lykketal, og dermed må man sige, at vi har et godt udgangspunkt.

Stedet hvor vielsen fandt sted er st. Andreas kirke i Randers, og derefter var der fest på Fladbro kro. 
Vi lagde vægt på at vores bryllup blev en blanding af traditioner og nytænkning, så brylluppet afspejlede hvem vi er. Det blev et perfekt bryllup, og der er intet vi ville ændre på, hvis vi kunne. Maden var super lækker, omgivelserne var smukke og musikken skabte glæde og masser af dans. Og som det vigtigste var vores gæster flotte, positive og gav en pragtfuld stemning.

Derfor vil vi vil gerne sige en STOR TAK til disse dejlige gæster, som hjalp os med at gøre vores dag til noget helt specielt, og vi ser frem til at se jer om 12 1/2 år til kobberbryllup :-)

Med kærlig hilsen 
          
       Linda og Henrik